Kampovi
Otok Vir

Smještaj u kampovima na otoku Viru!

www.otok-vir.info/kampovi

VIR - otok idealan za kampiranje !

Popularnost svih oblika kampiranja, od jednostavnog pod šatorima, do motoriziranog, izrazito je zastupljena na otoku Viru. Bogata ponuda kampova seže tradicijom još krajem 90-ih godina 20. stoljeća, kada se otvaraju mnogobrojni obiteljski kampovi. Širenje turističkih kampova i njihova populaznost bila je u početku vezana samo za nudizam, a kasnije turističkom željom za istraživanjem i uživanjem u još neistraženim ljepotama našega otoka. Zbog mobilnosti, komfora i relativno niskih troškova kamperskog smještaja, te prije svega avanturističkog duha, monogobrojni turisti odabiru upravo ovakav tip odmora na otoku Viru.   

DOBRO NAM DOŠLI KAMPISTI!

Popis kampova na otoku Viru:

Priključak za strujuVanjski tuševiPogodno za šatorPogodno za kamperPogodno za kamp prikolicuHladovina i sjena borovaWi-Fi Internet

Kamp "LOLO"

Radovanjica Radovanjica  25m  300m400m 


Priuštite sebi i svojoj obitelji zasluženi odmor u sjeni maslina i borova na samom moru. Kamp "LOLO" smješten je u mirnoj uvali Radovanjica, na otoku Viru. Zbog svoje ugodne lokacije posebno je pogodan za obitelj i sve parove koji traže savršeni odmor ali i vrhunsku uslugu. Nova moderna infrastruktura sa besplatnim Wi-Fi internetom, pruža komfor na koji ste navikli i kod kuće. Dodatno nudimo i prostor uređene recepcije s perilicom rublja, te mogućnost korištenja roštilja u natkrivenom prostoru.


Priključak za strujuVanjski tuševiPogodno za šatorPogodno za kamperPogodno za kamp prikolicuHladovina i sjena borovaPrvi red do mora

Kamp "SAPAVAC"

Sapavac Sapavac  0m  500m1500m 


Kamp je otvoren 2003. godine. Nalazi se na samoj plaži Sapavac, na južnom dijelu otoka Vira. Ovaj kamp krasi debela hladovina u mirisnoj borovoj šumi. Prvi red do mora s pogledom na more. Prema položaju kamp je zaštićen od jakih vjetrova (bura i jugo). Pogodan za djecu (travnat i pjeskovit teren, pješčana plaža). Ograničeni broj mjesta za miran i opuštajući odmor. Vlasnik je u kampu prisutan 24/7. Internet Wi-Fi nije dostupan.